Students’ needs in the digital era

Have a look at this poster with students’ needs in the digital era. Choose one and write a comment or an example based on your personal experience. ( write in English or Romanian)

Advertisement

12 thoughts on “Students’ needs in the digital era

Add yours

 1. Nevoia de empatie si onestitate mi se pare cea mai importanta. Daca nu ai parte de aceste doua lucruri in ziua de astazi cel mai probabil o sa innebunesti si de asemenea o sa te simti exclus din societate.

 2. Rest is important when learning from home, because the line between tasks and free time can get blurred, so students need a stricter schedule than when they were going to school.

 3. Nevoia de apartenența și nevoia de provocare mi se par cele mai potrivite in ziua de astăzi,deoarece spre exemplu eu mereu vreau sa încerc ceva nou pentru a învață mai multe in viitor , îmi place foarte mult când sunt provocată sa fac ceva

 4. În era digitală, copiii au nevoie de siguranță. Mi se pare cel mai important aspect deoarece foarte ușor se pot dezvălui date cu caracter personal și aceștia pot fi puși în pericol.

 5. I think safety is important by far than others things in the digital era. It is necessary to children and teachers know where their private informations can be taken and when not .

 6. Nevoia de siguranța mi se pare cel mai important aspect . Toți trebuie sa știm ca datele noastre sunt protejate și ca nu se dezvăluie nimic din ce expunem pe internet. In felul acesta, am lucra mult mai ușor pe internet fără vreo grija .

 7. In era digitală,sunt de părere ca mulți dintre noi avem nevoie sa fim înțeleși de adulți,fiind o perioada dificila pentru fiecare dintre noi.

 8. I think the need for safety is the most important. We need to know that our personal information is protected and we also need to know how to protect ourselves on the Internet.

 9. In opinia mea, in era digitală este nevoie de un echilibru între timpul petrecut online și odihna , deoarece expunerea repetata la ecran și timpul alocat online-ului pot produce tulburări dacă nu este corelat cu un somn odihnitor.

  1. empathy and obstinacy are the most important from my point of view, because without them you can do nothing today

 10. in my point of view empathy and obstinacy are the most important, because without them you can do nothing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: